Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Evlerde, konuyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolaylık biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi derunin kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse umum kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kapının güzel duyu örgüsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına destur verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız mıntıka kadar) ve size geliştirilmiş ve elan zatî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken henüz iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolayca açılabilmektedir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırı geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, yangın kapısı dışarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page