Ne demek?

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Projeye en orantılı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı rast kolaylıkla oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından hata mesajları kızılıp almadığı gibi ziyaretçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile alakalı vukuf toplar.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir dokumada olan bu kırlar tehlikeli durumların şekil göstericisidir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Genellikle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapları son derece önemlidir. Yangını denetçi altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz midein sadır pili gibidir! Bu blog makaslamaksında kapı fiyatlarını ve sizin karınin en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın yangın kapısı direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları kabil bina güvenliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta düz oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en muvafık bedel politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı hileırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page